Tarjoamme asiakkaillemme myös erilaisia palveluita, jotka helpottavat kalusteiden hankintaa, ostamista ja käyttöönottoa. 

Joustoa hankintoihin

Joskus hankinnat ovat vähän isompia. Silloin on hyvä, jos voi jakaa takaisinmaksun pidemmälle aikavälille. Kun käytössäsi on Aktiiviraha-kortti, voit käyttää hyväksesi kauppiaiden tarjoamia maksuaikatarjouksia. Miltä kuulostaa, jos voisit maksaa ostosi esim. 10 kuukaudessa, 10 yhtä suuressa erässä ilman korkoa! Kysy Stemma-myymälästä sinulle sopivinta maksuaikatarjousta: 6 kk, 10 kk tai 20 kk edullista maksuaikaa. Klikkaa ja lue lisää rahoituksesta.

Kuljetuspalvelu

Kuljetuspalvelumme tuo kalusteet kotiin saakka. Asiakkaan hankkimat kalusteet toimitetaan perille sovittuna päivänä ja kannetaan sisään asti. Palvelu kattaa myymälän lähialueet kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Kasauspalvelu

Osa huonekaluista toimitetaan kokoamattomina. Stemman kasauspalvelu tuo kalusteet kotiin saakka ja kokoaa ne tarvittaessa valmiiksi asiakkaan osoittamalle paikalle. Kalusteiden kasauksesta tulee sopia aina erikseen kaupanteon yhteydessä. Kotona tehty kalusteiden kokoamistyö oikeuttaa kotitalousvähennykseen. 

Stemma Tornio

Varikonkatu 3
95420 Tornio

Puhelin 

040 126 3701

Sähköposti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Avoinna

Arkisin klo 10 - 18
Lauantaisin klo 10 - 15
Sunnuntaisin suljettu

Stemma Ylitornio

Alkkulanraitti 80
95600 Ylitornio

Puhelin

040 679 0750

Sähköposti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Avoinna

Arkisin klo 10 - 17
Lauantaisin klo 10 - 14
Sunnuntaisin suljettu