Stemma

Sohvat ja lepotuolit

Olohuoneen sydän on laadukas ja tilaan sopiva sohva. Tele-Kalusteesta löytyy hyvin monipuolinen mallisto sohvia ja lepotuoleja erilaisiin tiloihin ja tarkoituksiin. Haetpa kulma- tai divaanisohvaa tai moduulisohvaa, jonka voit rakentaa tarpeidesi mukaan. Tarvitsetpa sohva varavuoteeksi tai recliner-mekanismillä tai edullista sohvaa esim. opiskelija-asuntoon niin mm. niihin tarkoituksiin löytyy sohva valikoimastamme. Siirry Stemman Online -kuvastoon tästä.

Hyllystöt ja erilaiset tasot

Käytännöllinen säilytystila ja erilaisiin sisustustyyleihin sopiva ulkonäkö yhdistyvät Stemman eri mallistojen tasoissa sekä hyllystöissä. Hankkimalla tv-tason, sohvapöydän, lipastot, senkit, laatikostot ja vitriinit samasta tuoteperheestä, säilytät kodin harmonian. Monien tuotteiden värit sopivat yhteen myös Stemman ruokailuryhmien kanssa. Siirry Stemman Online -kuvastoon tästä.

Ruokailuryhmät

Stemman ruokailuryhmistä löytyy sekä sinkuille että suurperheille laadukkaita ruokapöytä- ja tuolivaihtoehtoja. Saat persoonallisen kokonaisuuden yhdistelemällä eri sarjojen tuoleja ja pöytiä. Siirry Stemman Online -kuvastoon tästä.

Sängyt, patjat ja tarvikkeet

Varmista että nukut hyvin ja hanki laadukas sänky Stemmasta. Valikoimaamme kuuluvat upeat säätö- ja jenkkisängyt, kuten Suomessa valmistetut Hilding-sängyt sekä laadukkaat Jensen-sängyt. Jos sänkysi runko on moitteeton, voit parantaa unia vaihtamalla joustin-, runko- ja sijauspatjan. Täydennä kokonaisuutta esimerkiksi yöpöydillä, sängynpäädyllä ja vuodevaatteilla. Mallistosta löytyvät myös patjat, peitot ja tyynyt.  Siirry Stemman Online -kuvastoon tästä. Valikoimissamme ovat myös Tempur-vuoteet ja patjat.

Toimistokalusteet

Toimistokalusteilla kalustat niin kotitoimiston tai yrityksen toimiston. Työergonomian vuoksi kannattaa hankkia laadukas työtuoli. Käytännöllisen työpöydän, laatikostojen, säilytyslipastojen ja mappihyllyjen avulla pidät toimiston järjestyksessä. Siirry Stemman Online -kuvastoon tästä.

Komerot ja kaapistot

Suunnittele unelmiesi Lakeus-design liukuovikaapisto yhdessä kanssamme. Kotimainen huippulaatu sekä vuosikymmenten kokemus takaavat kotiisi varman säilytysratkaisun. Ota mitat mukaan ja tule suunnittelemaan kanssamme. Valikoimissamme myös valmiit kaapistot. Siirry Stemman Online -kuvastoon tästä.

Seniorikalusteet

Stemmasta löytyvät myös senioreille sopivia huonekaluja; ryhdikkäitä korkeaselkänojaisia sohvia ja lepotuoleja, nosto-avusteisia mekanismituoleja, mukavia ja keskivartalon lihaksia kehittäviä keinutuoleja, seniorin tarpeet huomioivia sänkyjä ja paljon muuta. Siirry Stemman Online -kuvastoon tästä.

Sisustus ja pientuotteet

Meillä on valikoima myös erilaisia sisustustuotteita, kuten sisustustyynyjä, peilejä, tekstiilejä sekä mattoja. Siirry Stemman Online -kuvastoon tästä.

Konsti-julkisivukalusteet

Konsti on  erityisesti julkisiin tiloihin suunniteltu kalustesarja. Tuoteperheen sohvat, tuolit, pöydät ja senkit ovat muokattavassa tilaan kuin tilaan sopiviksi. Erilaiset käsinoja-, pintakäsittely- sekä verhoiluvaihtoehdot mahdollistavat tilanmukaisen suunnittelun. Tyylikkään ulkoasun lisäksi suunnittelussa on panostettu käyttömukavuuteen ja laatuun: kalusteet ovat ergonomisia, kestäviä ja ne on helppo pitää puhtaana. Siirry Stemman Online -kuvastoon tästä.

Hoitotuotteet

Valikoimissamme erilaiset tekstiilien ja nahan hoito- ja suoja-aineet. Siirry Stemman Online -kuvastoon tästä

Stemma Tornio

Varikonkatu 3
95420 Tornio

Puhelin 

040 126 3701

Sähköposti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Avoinna

Arkisin klo 10 - 18
Lauantaisin klo 10 - 15
Sunnuntaisin suljettu

Stemma Ylitornio

Alkkulanraitti 80
95600 Ylitornio

Puhelin

040 679 0750

Sähköposti

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Avoinna

Arkisin klo 10 - 17
Lauantaisin klo 10 - 14
Sunnuntaisin suljettu